jul jul strålande jul


Nu är den lixom över. Vi har ätit julmat, jocke & jag har slagits (jag vann!), vi har moffat julgodis som mamma bakat OCH vi har öppnat paketen. Vad händer nu lixom? känner mig så trött och hängig, har gjort det hela dagen.. funderar på att sova faktist. Eller gå upp och äta lite mer. Eller gå ner till bruno och sola. Eller ringa ner till halmstad och önska god jul. Eller ringa och fråga vad signe fått i julklapp. Eller ta en dusch kanske.. eller..

What to do.. jag vet inte. Orkar ingenting egentligen..  Ligger och lyssnar på håkan, la la la nu kan du få mig så lätt,  tralla la la laaaa Jävligt fin bit de alltså. jävligt.

Kan inte bestämma mig för om vad som var den bästa ´julklappen ikväll, om det var min supersnyggasupercoola damsugare, min blender eller mitt fluffiga täcke, vi säger att alla dom tre var mina favoriter! Eller jag kanske ska vara bitter över att mamma och pappa fick en sjujävla massa peningan. och inte jag. Eller så kanske jag ska vara glad för dom? Ja det är jag nog mest. Jag är gladast för dom fick massa pengar, hohoo! Eller just ja, man ska ju inte prata om såntdär.. glöm det.

Nu tänker jag göra något utav allt jag skrivit däruppe, fast först ska jag ligga här och låtsas att jag är håkan en stund och fundera.

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0